El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Tema

pla endreça

El Pla Endreça destinarà 13,5 ME al manteniment de carrers

Societat
Obres al carrer Gran de Sant Andreu / DGM

Fins a 13,5 milions d’euros. Aquesta és la quantitat de diners que destinarà l’Ajuntament de Barcelona, en el marc de Pla Endreça, a Sant Andreu de Palomar. Així ho ha constatat la regidora del Districte, Marta Villanueva, en el darrer Consell de Barri, qui ha avançat algunes de les actuacions previstes en el pla de manteniment integral. Unes obres, però, que resten sense calendari definitiu d’execució.

Continua llegint

L’Ajuntament soterrarà el cablejat del carrer de Castellbell

Societat

L’Ajuntament de Barcelona ha anunciat la seva intenció de soterrar els cables que travessen i ressegueixen el carrer de Castellbell. Tal com ha confirmat el consistori, aquest eix central del Casc Antic de Sant Andreu de Palomar forma part dels 56 carrers escollits per reordenar al llarg dels tres anys vinents. De fet, en total s’invertiran 10,5 milions d’euros a tota la ciutat per a soterrar línies elèctriques i retirar pals de suport de cablejat elèctric o de telecomunicacions de les voreres.

Continua llegint

El Pla Endreça renovarà els Jardins de Can Fabra a finals d’octubre

Societat

L’Ajuntament de Barcelona posarà en marxa a finals d’aquest octubre les obres de renovació i millora dels Jardins de Can Fabra. Una actuació que s’emmarca en el Pla Endreça i que compta amb un pressupost de 529.133 euros. Les obres s’allargaran quatre mesos i consistirà en la renovació de la zona de joc infantil i en diferents actuacions en els espais enjardinats.

Continua llegint

Vés a dalt