El diari independent de Sant Andreu de Palomar

La Fira STEAMaker comptarà amb la participació d’alumnat de Sant Andreu

Societat

La segona edició de la Fira STEAMaker comptarà amb la participació de quatre centres educatius del Districte de Sant Andreu. Més concretament, aquests seran l’Escola Baró de Viver, l’Escola La Maquinista, l’Escola Els 30 Passos i l’Institut Vapor del Fil. L’esdeveniment, que se celebrarà al llarg del matí del 17 d’abril al del Campus Nord de la UPC, servirà d’aparador dels projectes que han desenvolupat al llarg del curs.

 

La fira té com a objectiu permetre a l’alumnat exposar i explicar els programes que han desenvolupat a experts en la matèria i, a la vegada, rebre els seus comentaris i observacions per acabar d’afinar-los. En total hi participaran 30 alumnes de cada centre, els quals es dividiran en tres grups de deu persones per fer les presentacions.

Mentre que l’Escola Baró de Viver ha titulat el seu projecte ‘Per què no surt aigua de la font del pati?’, el de l’Escola de La Maquinista versarà sobre ‘Com podem disminuir la pobresa en el nostre barri?’. Pel que fa a l’Escola els 30 Passos, l’alumnat incidirà en ‘Com poder construir una màquina que ens ajudi a la vida de l’escola?’ i l’Institut Vapor del fil en com es podria desenvolupar un ‘Apocalipsis digital’.

Tots aquests projectes desenvolupats als centres educatius, de la mà del CESIRE, són projectes que se circumscriuen en l’Itinerari 1 dels seus programes lectius. De fet, tots ells han estat dissenyats basant-se en el nou model d’aprenentatge per projectes.

L’STEAMaker està subvencionat amb fons europeus i organitzat per l’associació Robolot Team i el Centre de Recursos Pedagògics Específics de Suport a la Innovació i Recerca Educativa (CESIRE).

Fotografia | L’Escola La Maquinista és un referent en l’aprenentatge per projectes // DGM

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt