El diari independent de Sant Andreu de Palomar

De jugar a la UE Sant Andreu a fer-ho al costat de Messi

Esports

Dos anys després del seu comiat del Narcís Sala, l’estatunidenc Lawson Sunderland ha tornat a creuar l’oceà per complir un dels somnis de tot jugador de futbol: jugar al costat de Leo Messi. Una carambola que ha estat possible després del retorn de Sunderland al seu país d’origen després de fitxar per l’Inter de Miami, on sabia que es trobaria grans estrelles al mateix vestidor, però no encara a l’astre argentí (qui arribaria uns mesos després procedent del PSG).

 

En aquest interval de temps, el jove jugador, nascut a Illinois l’any 2001, ja ha pogut trenar jugades amb estrelles de la talla de Luis Suárez, Sergio Busquets, Jordi Alba i el mateix Messi. Una experiència que li arriba després de participar 74 minuts als playoffs d’ascens de la UE Sant Andreu a 2a RFEF, per tal d’ajudar a l’equip en la victòria per 0-1 contra el Terrassa FC.

Lawson Sunderland es va formar a les acadèmies del Chicago Fire i el Portland Timbers, pedreres que li permetrien fer el salt a Espanya amb només 16 anys. L’agost de 2017 començaria a vestir la samarreta del Llevant UD i posteriorment passaria a jugar a les categories juvenils del CE Sabadell i del CF Damm. Encara com a juvenil, finalment fitxaria pel conjunt quadribarrat.

El jugador dels EUA, amb la samarreta de la UESA // @LSUNDERLAND8

Finalment, el CSO i director esportiu de l’Inter Miami, Chris Henderson, el repescaria pel seu club. Tal com va declarar en la seva presentació, la incorporació de la jove perla “l’entusiasmava” per “la profunditat que pot brindar i el seu potencial de creixement”. “[Lawson] s’ha convertit en un migcampista més complet des de la seva arribada i estem emocionats per veure’l continuar en el mateix camí amb el primer equip”, va afegir.

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Esports

Vés a dalt