El diari independent de Sant Andreu de Palomar

La Lírica de Sant Andreu representarà ‘La leyenda del beso’

Cultura

El Casal Catòlic acollirà aquest diumenge a les 17.30 hores La leyenda del beso, l’última sarsuela de La Lírica de Sant Andreu que ja va representar l’any passat a Mataró. Amb música de Reveriano Soutullo i Juan Vert, la companyia narrarà la història d’una tribu de gitanos que fa estada en les terres d’un castell de Castella i que evoluciona en una història de seducció entre el senyor feudal Mario i la gitana Amapola.

 

La música que acompanya a la representació és una de les més reconegudes del panorama de les sarsueles. Sobretot pel que fa a l’intermezzo i els romanços d’Amapola, Ivan, i el duet de la mateixa gitana i Mario. En el cas de la representació de la Lírica, aquesta estarà acompanyada del cor de la companyia i l’orquestra Chalumeaux, sota la direcció musical de Xavi Dolç. Pel que fa a la direcció escènica, aquesta anirà a càrrec de Marc Calvo.

Sobre l’escenari les veus principals les representaran la soprano Mireia Dolç, el tenor Nacho Guzman, el baríton Joan García i la parella còmica estarà representada per Pol Calvo i Eulàlia Turull. Pel que fa al cos de ballet, aquest serà el de Las Revoltosas Danza Española y Flamenco.

El passat juny La Lírica ja va portar a escenari La leyenda del beso al teatre de Mataró com a final de temporada. Una representació que va comptar amb la producció de Rafató Teatre i que pràcticament comptarà amb el mateix repartiment que la d’aquest diumenge a la tarda.

Fotografia | Fotografia de família de la representació a Mataró // La Lírica de Sant Andreu

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Cultura

Vés a dalt