El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Així es poden aconseguir les entrades a la Fàbrica de Joguines

Societat

La Fàbrica de Joguines de la Fabra i Coats obrirà aquest dimecres 13 de desembre a les 10 hores del matí les inscripcions per poder viure una de les experiències de Nadal a Sant Andreu de Palomar. Per poder adquirir-les, caldrà que totes les famílies tinguin clares les següents indicacions abans d’entrar al web.

 

Per poder gestionar l’allau de peticions, el servidor web gestionarà els usuaris que entrin a la pàgina en una cua virtual automàtica, com es fa a dia d’avui en els esdeveniments culturals i esportius més populars. Per la qual cosa, algunes persones poden trigar més estona de la que s’esperarien en poder dur a terme la inscripció.

En paral·lel, cal recordar que la Fàbrica de Joguines oferirà entrades amb mesures d’accessibilitat per a les famílies que les necessitin. Les famílies que no necessitin entrades amb mesures d’accessibilitat, no hauran d’agafar-les per respecte a aquells infants que necessitin fer una visita més personalitzada. De fet, es demanarà l’acreditació corresponent per accedir a cada passi accessible. En cas de no disposar d’aquesta acreditació, no es permetrà l’accés al recinte, adverteixen des de l’organització.

Per al públic general, des de l’Ajuntament recorden que els menors de dos anys no necessiten entrada i que les entrades són unipersonals. És a dir, cal una entrada per cada persona major de dos anys que vulgui accedir a l’espectacle.

En cas de no poder assistir a la visita, es podrà anul·lar la reserva des de l’enllaç que s’adjuntarà al mateix correu electrònic de les entrades. Per últim, cal destacar que l’organització es reserva el dret de modificar l’aforament de l’activitat per motius sanitaris o per causes sobrevingudes.

Fotografia | Gunnar Knechtel

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt