El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Incendi en una casa del carrer de Renart

Societat

Ensurt majúscul. Fins a cinc dotacions dels Bombers de Barcelona s’han desplaçat aquest dijous fins al número 45 del carrer de Renart per extingir les flames que han calcinat una part de la casa. De fet, l’incident podria haver estat encara més greu si no hagués sigut per la ràpida intervenció del cos de bombers: mentre que l’avís s’ha rebut poc després de les 14.30 hores, abans de les 15 hores el foc ja estava extingit, confirmen fonts municipals.

Anunci Das Gestoria
 

Malgrat l’aparatosa columna de fum, no s’ha registrat cap persona afectada per l’incendi.

El fum surt del número 45 del carrer de Renart // Luis Goyeneche

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt