El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Artistes i públic parlaran de tu a tu en el cicle d’assajos en obert ‘Feedback’

Cultura

Si bé el públic està acostumat a gaudir de la part final dels processos creatius (l’espectacle com a tal), gràcies a la nova mostra ‘Feedback’ que s’enceta aquest diumenge a les 19 hores a la Fabra i Coats: Fàbrica de Creació l’espectador podrà participar directament en el procés creatiu. Una experiència oberta, gratuïta i amb tota una sèrie de debats encisadors que s’estrena amb l’òpera experimental de Luis Tabuenca, Dreamtime, i amb el diàleg posterior entre públic i artista moderat pel periodista de Què fem/La Vanguardia, Ramon Oliver.

Banner Ajuntament 300x250
 

L’objectiu de la proposta és que l’espectador pugui gaudir del projecte/espectacle de l’artista resident en un punt en què l’obra encara està inacabada i, per tant, pugui fer les seves aportacions, critiques i reflexions. De fet, mentre que cicle començarà aquest diumenge amb la peça de Tabuenca i el diàleg moderat per Oliver, de cara a les properes setmanes l’organització ja prepara altres tastets creatius on el públic també podrà començar a formar part del procés creatiu amb les seves preguntes, suggeriments o comentaris.

Després de la proposta d’aquest proper diumenge, el 13 d’octubre es mostraran els espectacles inacabats Heal (música) i Anna Fontanet (dansa), amb la moderació del periodista de la revista Time Out, Borja Duñó. Ja el 9 de novembre serà el torn de la música de Sincro i del nou projecte teatral de la Companyia PQP, amb diàleg moderat pel periodista de Recomana, Crisol Tuà. El mateix mes de novembre hi haurà dues sessions més: la del dia 22, amb Delirium Edition (música) i Lluís ArrugaBiel Montoro (teatre), moderada pel periodista d’El Punt/Avui, Jordi Bordes, i la del dia 29, amb Mariana Portela (dansa) i la música d’Ominira, on la periodista de Recomana, Montse Tierz, s’encarregarà de moderar el diàleg. El trimestre el tancaran el 13 de desembre les actuacions d’Ester Villamor (teatre) i Liviana (música), amb la moderació anirà a càrrec de la periodista de Catalunya Ràdio, Carme Canet.

Cal recordar que totes les sessions de la mostra Feedback començaran a les 19 hores i són gratuïtes. Al cap i a la fi, la iniciativa de la Fabra i Coats té com a intenció crear una nova eina de suport a les diferents fases de creació dels projectes residents. De fet, la idea neix de la necessitat expressada pels mateixos artistes a través de la Comissió de Programació, un espai participatiu obert a la comunitat del centre, que ha coordinat i dissenyat aquest format. Per últim, posar de relleu que el cicle artístic compta amb la col·laboració de la plataforma Recomana.cat.

Fotografia | Fabra i Coats : Fàbrica de Creació

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Cultura

Vés a dalt