El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Torna l’Altre Festival per apropar la importància salut mental al veïnat

Cultura

Cap de setmana de salut mental i arts escèniques. Aquest 10, 11 i 12 de juny la Fabra i Coats torna a acollir l’Altre Festival, un certamen que enguany gira entorn de la idea “Tot anirà… sense saber com, perquè no sempre tot va bé… a vegades va elèctric, mullat, raro, fatal…”, avancen des de l’organització. En total està previst que l’esdeveniment, en la seva vuitena edició, celebri una trentena d’activitats, concerts, tallers i representacions.

Banner Ajuntament 300x250
 

El tret de sortida? A càrrec de la compositora japonesa Reiko Yamada i La Trifulga dels Fútils, els quals en una processó pels carrers aproparan la salut mental i les arts escèniques a la societat general. Ja dissabte el festival tornarà als carrers des de les 17.45 hores. La plaça d’Orfila serà l’escenari de la companyia txeca Kolektiv Nesladim, la qual aproparà als assistents el testimoni de persones que han passat per un intent de suïcidi. Ja a la sala teatral del recinte fabril, l’Associació APSAS per la prevenció de suïcidi acompanyarà la representació de la companyia Sala la Planeta.

Per últim,  l’espectacle que tancarà la vuitena edició del festival dumenge serà Temps de dansa. Set companyies de dansa professionals i aficionades d’arreu del món, entre elles Paula Niehoff, Ambae Company i La Lejana, seran les encarregades d’acomiadar aquesta edició 2022.

Fotografia | L’Altre Festival

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Cultura

Vés a dalt