El diari independent de Sant Andreu de Palomar

La UE Sant Andreu denuncia un assalt nocturn a les seves oficines

Societat

La UE Sant Andreu ha emès aquest dimarts un comunicat on assegura que aquesta mateixa jornada ha presentat denuncia davant els Mossos d’Esquadra després que aquesta matinada dues persones hagin assaltat les oficines. Segons l’entitat quadribarrada, el cos policial ja té a les seves mans les gravacions de les càmeres de seguretat, les quals han captat l’entrada i la sortida dels individus a les 1.48 i a les 1.52 hores de la matinada, respectivament. A més, els agents també han recollit proves per identificar als autors.

 

A hores d’ara el club “no ha trobat a faltar res“, ni trofeus ni material informàtic, encara que han deixat tot un rastre de destrosses, com ara a les portes de gairebé tots els despatxos. Una circumstància que, precisament, fa creure als responsables de la UESA que en realitat busquessin diners: “La setmana passada també va haver-hi un intent de robatori al bar del Narcís Sala, del qual la policia ja en té coneixement”, afegeixen.

Més enllà de la preocupació que ha generat a l’entitat aquest darrer assalt a les instal·lacions, asseguren que oferiran màxima col·laboració amb els Mossos d’Esquadra per aconseguir trobar els autors dels fets.

Vídeo | Imatges de la UESA cedides a L’Exprés de Sant Andreu

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt