El diari independent de Sant Andreu de Palomar

El Calidoscopi Cultural es posarà en marxa amb Bob Pop i Candela Peña

Cultura

L’Ajuntament de Sant Andreu impulsa una nova edició del Calidoscopi Cultural, enguany centrat en les arts escèniques de barri com a motor de transformació social. Un cicle que s’allargarà els mesos de maig, juny i juliol pels set barris del districte i que comptarà el dia de l’estrena amb la presència del creador de la sèrie ‘Maricón perdido’, Bob Pop, i de l’actriu protagonista, Candela Peña.

 

Tal com avancen fonts del Districte de Sant Andreu, des de l’organització s’ha vlgut promoure una programació amb dues línies de treball: els espectacles centrals i les activitats proposades pels mateixos equipaments municipals. Tot plegat, per assolir l’objectiu de dignificar el teixit cultural més proper i reivindicar les companyies artístiques de barri amb residència als diferents equipaments.

Per aquesta raó el cicle comptarà amb set espectacles de cap de cartell, com “From hell”, una obra sobre les cinc víctimes de Jack l’Esbudellador; el colorista cabaret “Bravo cabaret!”; o la proposta de repensar a Lorca amb la comèdia “Almisdaè”. A aquestes actuacions se sumarà una taula rodona el 12 de juny, en format vermut escènic, que abordarà la rellevància de les arts escèniques com a punta de llança per promoure la justícia social. Un debat on es comptarà amb la presència de la directora de l’Altre Festival, Bea Liebe, la integrant de La Jarra Azul, Marwa Bakhat, i els creador de la sèrie ‘Maricón Perdido’, Bob Pop, i la seva actriu protagonista, Candela Peña, els quals també aprofitaran per presentar la seva creació.

En paral·lel, la resta d’equipaments del districte nodriran el Calidoscopi Cultural amb les seves pròpies propostes per a tots els públics, les quals passaran per exposicions fotogràfiques, representacions teatrals, espectacles de màgia, dansa, titelles o concerts musicals, entre d’altres. Totes les activitats programades requeriran inscripció prèvia.

Fotografia | Bob Pop // El Terrat

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Cultura

Vés a dalt