El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Obre les portes la Fàbrica dels Reis més solidària

Societat

La Fàbrica dels Reis ha obert aquest divendres les portes als més petits. Un any més, fins al 4 de gener, el recinte de la Fabra i Coats es podrà visitar per descobrir alguns dels secrets de la màgica nit de Reis. Entre les novetats: la nova secció que s’incorpora a la fàbrica de reparació, reciclatge, recuperació i reutilització de joguines. Al cap i a la fi, els Reis també voldran mostrar el seu esperit ecologista i conscienciar de la necessitat de cuidar el planeta. Per això des de la Fàbrica es fa una crida a tots aquells infants que tenen joguines a casa que ja no fan servir que les portin a la fàbrica, perquè allà siguin recuperades i lliurades després a altres nens i nenes que els donaran una segona vida.

 

Arran d’aquesta darrera novetat, enguany la Fàbrica dels Reis compta amb la col·laboració de diferents entitats i organitzacions que fomenten la solidaritat, i que treballen en el reciclatge i la reutilització de joguines. Fins i tot alguna que s’ocupa de fer-ne la reparació, si cal: Il·lusions solidàries, La Maquinària, Ayudar jugando.

D’altra banda i com és habitual, la Fàbrica repeteix l’experiència de l’any passat, col·laborant amb entitats i organitzacions que treballen amb persones en risc d’exclusió social o que treballen amb accions d’inclusió social en el territori. Per aquesta raó, serà fàcil de trobar a monitors del Projecte Baobab de la Fundació Cel, i monitors de la Fundació TriniJove entre els actors i actrius de l’Espai Jove Garcilaso.

El recorregut per la Fàbrica dels Reis d’Orient es podrà fer els dies 27, 28, 29 i 30 de desembre de 2019, i els dies 2, 3 i 4 de gener de 2020. L’horari d’obertura és de 17 hores a 21 hores i el recorregut permetrà descobrir què passa amb les cartes d’última hora, i amb les que arriben a temps, com treballen a la Fàbrica, el seu ritme, el lloc on s’emmagatzemen les joguines, i com les porten allà. Les persones que visiten el recinte, a més d’observar com funciona, també podran parlar amb els follets, lliurar les seves cartes, i conèixer els entranyables personatges que li donen vida, com la Inventora de Joguines i els germans 3erres.

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt