El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Oficina Habitatge Sant Andreu David Garcia Mateu

Tres detinguts per una baralla amb ganivets a Joan Torras

Societat

Els Mossos d’Esquadra van detenir aquest diumenge a tres nois majors d’edat a les portes del centre de menors de la Generalitat ‘CRAE Joan Torras’. Segons publica ElCaso.cat, els joves es van començar a barallar amb ganivets de cuina i un cop detinguts per agents de paisà, van haver de ser intervinguts a urgències.

 

Tot apunta al fet que un grup de persones va entrar al centre situat al final del carrer de Joan Torras per revenjar-se d’un resident major d’edat. Un cop el noi es va adonar que anaven a per ell, va agafar dos ganivets de cuina i va sortir a l’exterior a plantar cara als qui l’havien anat a buscar. Posteriorment, es barallaria amb dos dels desplaçats.

El balanç de l’enfrontament va deixar a tots tres nois ferits. Un primer amb un fort cop al cap (traslladat en ambulància a la Vall d’Hebron), un segon amb diversos talls d’arma blanca (suturats al CUAP) i un tercer amb un fort cop al genoll i diverses esgarrapades pel cos (també atès al centre d’atenció primària). Tan bon punt van rebre l’alta, van quedar detinguts per un delicte de lesions lleus i per baralla tumultuària.

Tags:

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt