El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Un metro aturat a l'estació de La Sagrera / DGM

La L1 de metro tancarà entre Clot i Fondo per obres

Societat

Tal com ha pogut saber aquest mitjà de comunicació, el període que quedarà sense servei el tram entre Clot i Fondo de la L1 de metro per dur a terme obres de millora anirà des del 29 de juny fins al 30 d’agost; mesos d’estiu en els quals la línia registra una menor afluència de passatge. Pel que fa a la possible substitució del suburbà per un servei extraordinari d’autobusos, l’empresa pública encara no s’ha pronunciat oficialment.

 

A dia d’avui resulta impossible que el projecte de millora s’aturi. Ferrocarril Metropolità de Barcelona S.A. ja va adjudicar les obres que tenen com a objectiu renovar la infraestructura de l’L1 del metro en el tram que va des de l’estació de Navas fins a Fondo. Per tant, el servei de la L1 es veurà afectat fins al Clot, estació que sí que estarà operativa. Allà els andreuencs que ho desitgin podran fer transbordament amb l’R2 de Rodalies si l’agafen a Sant Andreu Comtal.

Segons assenyala la documentació a la qual ha tingut accés L’Exprés de Sant Andreu, l’empresa pública substituirà les vies que hi ha entre les estacions de la Sagrera i Torras i Bages, després que les actuals hagin finalitzat el seu període de vida útil. De fet, la idea és canviar les actuals vies de balast (aquelles que compten amb pedres entre els rails) per unes vies en placa noves (rails ancorats a plaques de formigó). En total, la renovació de la infraestructura suposarà una inversió de més de 20 milions d’euros.

Tags:

1 Comentari

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt