El diari independent de Sant Andreu de Palomar

La Cursa de La Maquinista, contra l’obessitat infantil

Esports

El centre comercial de La Maquinista ha posat en marxa la campanya ‘Moving is fun‘, destinada a promoure hàbits saludables entre totes les edats. Si bé l’organització prepara des de fa setmanes multitud d’activitats, la principal serà la 12a edició de la Cursa de la Maquinista, la qual se celebrarà el 2 de juny (les inscripcions ja estan obertes). Per cada dorsal, 1 euro anirà a parar a la Gasol Foundation, centrada en la prevenció de l’obesitat infantil.

 

Pel que fa a la campanya ‘Moving is fun’, aquesta es prolongarà fins al juliol vinent i inclou diverses activitats enfocades a conscienciar a grans i petits de la necessitat de fer esport, practicar exercici, fugir de la vida sedentària i portar una dieta equilibrada. Segons el gerent de La Maquinista, Víctor García, la iniciativa “respon a la voluntat del centre comercial de significar-se amb causes solidàries, i al compromís amb la promoció d’un estil de vida més saludable, al qual destinarem noves accions”. De fet, serà la primera vegada que el centre comercial s’associa amb una causa de foment d’hàbits en positiu.

El punt àlgid de ‘Moving is fun’ serà la celebració de la 12a edició de la Cursa La Maquinista, que ja ha obert inscripcions amb l’objectiu d’aconseguir els 3.000 corredors. La Cursa compta amb un doble recorregut: un de 10 quilòmetres per als més aficionats al running, i un altre de 5 quilòmetres pensat per a córrer o caminar en família. En el cas dels runners o d’aquelles persones que vulguin preparar la carrera, La Maquinista organitza juntament amb Decathlon les running clinics. Aquestes són sessions d’entrenament gratuïtes de 60 minuts, les quals es duen a terme tots els dijous a la tarda fins que se celebri Cursa. Les inscripcions per a aquestes running clinics s’han de fer virtualment.

Per últim, destacar que des de maig fins al 13 de juliol, el centre comercial ofereix també una àmplia bateria de masterclass de Zumba, Bodi Combat, Ioga i SuffleDansi, entre altres, tots dissabtes a la plaça del rellotge del centre comercial (també cal apuntar-se prèviament a través de la web). Segons la directora executiva de la Gasol Foundation, Cristina Ribes, “en l’actualitat, al voltant del 18% dels nens i nenes al nostre país sofreix obesitat infantil i el 23%, sobrepès”. Un problema de salut al qual tant el centre comercial com la fundació volen fer front de manera conjunta.

Fotografia | Intermedia Comunicación

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Esports

Vés a dalt