El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Entrades gratis per veure la final de la Copa Catalunya

Esports

La Federació Catalana de Futbol (FCF) ha posat en marxa el procés per a adquirir gratuïtament les entrades de la final de la Copa Catalunya, que es jugarà aquest dimecres Primer de Maig a les 18 hores a l’estadi Municipal de L’Hospitalet de Llobregat. El partit que enfrontarà a la UE Sant Andreu amb el Vilafranca té com a objectiu aconseguir portar a les vitrines quadribarrades el segon títol d’aquest campionat nacional.

 

Per aconseguir les entrades s’ha d’accedir virtualment a aquest enllaç. Tal com ha limitat la FCF, es poden demanar fins a quatre passis alhora i pot seleccionar-se la zona destinada a l’afició andreuenca: el lateral i part dels gols. S’haurà d’accedir pel carrer de la Residència. L’objectiu del club és omplir de senyeres i samarretes quadribarrades la màxima superfície possible de la graderia. Per desplaçar-se fins a l’estadi l’estació de metro més propera és Hospital de Bellvitge (L1).

A la presentació de la 30ª final de la Copa Catalunya, celebrada a la seu de la Federació Catalana de Futbol (FCF), la UE Sant Andreu va estar representada pel president del club, Manuel Camino, i el capità del primer equip, Dani Guerrero. En el mateix esdeveniment, la FCF també va anunciar que l’àrbitre de la final serà Albert Català Ferran, assistit per Mariona Peralta Geis i Jesús Mira García. Juan Manuel Martin Varas serà el quart àrbitre.

Per la seva part, Camino va fer una crida a l’assistència de l’afició a la final i va recordar la Copa Catalunya que el Sant Andreu va guanyar l’any 2008 davant el Barça a les semifinals i l’Espanyol a la final. Guerrero també va reconèixer que el vestidor té moltes ganes de veure l’ambient que hi haurà a l’estadi.

Fotografia | La històrica semifinal contra el FC Barcelona // Adrià Giménez – UESA

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Esports

Vés a dalt