El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Nit de glòria a l’Energia

Esports

Nit màgica a l’Estadi de l’Energia. Desenes d’aficionats de la UE Sant Andreu s’han desplaçat fins a l’altra punta de Barcelona per animar als quadribarrats davant la U.E. Sants. Tot i que en principi només es tractava d’un partit clau per no augmentar la distància de punts amb l’Horta (quart classificat a la taula), el partit ha acabat sent una veritable bogeria.

 

El panorama no ha pogut començar pitjor pels andreuencs. Al minut 4 l’equip local ha obert la llauna en un córner prolongat fins al segon pal amb un posterior remat creuat de Mario que ha acabat al fons de les xarxes. Els de Mikel Azparren no han tingut una bona primera part i no han aconseguit posar en perill la porteria de Yamandú. La més clara ha estat un llançament de falta de Josu que el mateix porter ha aturat després d’una molt bona estirada.

D’altra banda, el Sants ha optat per penjar pilotes a l’àrea des de les zones laterals, però Segovia ha estat atent anticipant-se als atacants. Amb aquest resultat d’1 a 0, els jugadors s’han encaminat als vestidors conscients que havien de canviar el xip si volien endur-se alguna cosa positiva de la visita.

Així ha estat. Els quadribarrats han anat a l’ofensiva i s’han fet amb un domini de la possessió aclaparador. Al minut 59 aquest domini s’ha transformat en l’empat al marcador. Sergi García ha cavalcat per la banda esquerra deixant enrere al seu marcador, ha assistit a Josu i el seu remat ha acabat entrant amb suspens, després que el porter rival toqués l’esfèric però no aconseguís evitar que traspassés la línia de gol.

L’entrada de Kuku ha aportat electricitat al joc i ha provocat que Sergi García acabés de fer una gran actuació controlant la sala de màquines al mig del camp. Ferran ha volgut fer una “mano de Dios” al més pur estil Diego Armando Maradona, però no li ha sortit gaire bé després que el col·legiat li mostrés targeta groga per tocar la pilota amb la mà.

Al minut 81 l’ha tinguda Llamas, però el porter local ha reaccionat amb una bona aturada per mantenir l’empat. Tot, amb l’ajuda d’un defensor que ha blocat la pilota en la rematada a segona instància. Ha sigut al temps afegit quan tot semblava apuntar que el matx acabaria en empat que ha aparegut Felipe Sa per rematar una centrada de Llamas per posar l’1 a 2 al lluminós.

En acabar i amb els nervis de per mig, Guille ha estat expulsat per les seves protestes a Óscar Carballo. En paral·lel, els aficionats del Sant Andreu han protagonitzat el càntic de moda: “Playoff, playoff”, veient que les possibilitats d’aconseguir-ho cada cop són més serioses.

El pròxim partit es disputarà aquest diumenge 24 al camp del C.E. L’Hospitalet, líder del campionat.

Fotografia | Judit Andreu – UESA

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Esports

Vés a dalt