El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Tres punts i golàs de propina

Esports

La UE Sant Andreu ha aconseguit una importantíssima victòria davant el Reus B en un Narcís Sala més silenciós de l’habitual (3 a 1). Gràcies a una primera part molt intensa, els andreuencs s’han permès el luxe de baixar el ritme a la segona meitat i poder-se endur els tres punts. En cas de seguir aquesta tendència, els quadribarrats s’aproparan a la zona noble de la taula.

 

Els locals han començat el partit amb una pressió avançada que ha dificultat la sortida de pilota del Reus B. Tancats al mig camp per robar la pilota en posicions més endarrerides, els andreuencs no han dubtat en aprofitar l’estratègia per fer-se amb el control del partit.

La primera ocasió del partit ha estat per Juanma. Després d’una falta lateral, la pilota ha quedat morta dins l’àrea, però l’engaltada ha sortit desviada per sobre el travesser. Una de les poques aproximacions del conjunt visitant l’ha protagonitzat Enri, qui ha rebut una passada en profunditat i després d’una retallada, el seu xut ha marxat fregant el pal esquerre de Segovia.

Només 10 minuts més tard, Josu ha obert el marcador amb un dels gols de la temporada. El puntal de la senyera s’ha tret de la màniga un xut parabòlic des de casa seva que ha acabat entrant per l’escaire dreta de la porteria rival. El meta no ha pogut fer res per evitar l’obra d’art made in Narcís Sala.

Amb el gol, els carrilers del Reus han avançat posicions col·locant-se pràcticament com a extrems. D’aquesta manera, Martí ha començat a centrar pilotes dins l’àrea força compromeses, però David López ha estat molt encertat en les tasques defensives. Els centrals del Reus han confiat plenament en el seu porter en els moments de treure la pilota jugada, però han estat a punt de pagar-ho car en algunes ocasions per la pressió dels de Mikel Azparren.

Un cop passat el descans, el guió del partit ha canviat. La possessió s’ha començat a disputar i els visitants s’han apoderat del domini de la pilota a la sala de màquines (tot i no ocasionar gaire perill en els metres finals). De totes maneres, la fam de gol no s’ha aturat i al 54′ Juanan hauria pogut incrementar l’avantatge si la seva rematada hagués trobat porteria.

Més tard, els quadribarrats han disposat d’una doble ocasió molt clara, però Chechu ho ha evitat en primera instància i Josu no ha estat fi en la segona rematada. A mesura que transcorria el partit, els d’Albert Company s’ha decidit a assumir el risc de sumar més efectius en els atacs. La conseqüència: nombrosos contracops favorables al Sant Andreu.

Al mateix 68′ Josu ha tornat a aparèixer per posar el 2 a 0 al lluminós. Amb un grandíssim llançament de falta des de la banda esquerra, primer ha superat la barrera i posteriorment al porter visitant. Al Reus no li ha quedat una altra opció que anar a pel partit i ha escurçat distàncies a les acaballes del duel amb un xut de rosca d’Oribé, que ha sorprès Segovia.

Josu, protagonista del matx amb dos gols // JUDIT ANDREU – UESA

De fet, la pressió insistent dels rivals gairebé deixa desencaixada a l’afició andreuenca a només tres minuts del final. Gaixas ha tingut l’empat amb una rematada de cap que finalment no ha anat entre els tres pals. Tot i l’esglai, ja en el temps afegit ha arribat la sentència local. Guillem s’ha quedat sol davant del porter després d’una gran assistència de Kuku i no ha perdonat.

El pròxim partit serà el diumenge 10 de febrer contra el Terrassa FC, conjunt que es troba en posicions de playoff, però que sortirà al camp després d’haver empatat 2-2 aquesta jornada contra el FC Vilafranca.

Fotografia | Judit Andreu – UESA

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Esports

Vés a dalt