El diari independent de Sant Andreu de Palomar

La festa contra els estigmes, a la Fabra i Coats

Societat

Per tercer any consecutiu, el recinte de la Fabra i Coats s’inundarà aquest dissabte amb un conjunt d’activitats per trencar tota mena d’estigmes. La jornada, organitzada per l’Ateneu l’Harmonia, tindrà com objectiu visibilitzar i defensar els drets de les persones que pateixen diferent tipus de discriminacions, així com provar de crear espais més inclusius.

Anunci Das Gestoria
 

Les activitats del programa seran dinamitzades per les 14 entitats i col·lectius que formen part de la comissió antiestigma de l’Harmonia. Entre aquestes, agrupacions nacionals com l’Associació Catalana d’Afectats i Afectades de Fibromiàlgia (ACAF)’ o ‘ActivaMent‘, així com entitats més locals, com són els Amics de la Fabra i Coats, o associacions de famílies com l’AFA de l’Institut Martí i Pous.

Entre les propostes que es desenvoluparan al llarg de la jornada, destacar el torneig de bàsquet 3×3 que se celebrarà al pati de l’IES Martí Pous (11 a 14 hores i amb inscripció prèvia), la visita guiada pel recinte de la Fabra i Coats (11:30 hores), o la xerrada d’Àlex Roca Campillo, esportista afectat per una encefalitis vírica herpètica / herpes cerebral (18:30 hores).

L’Ateneu serà l’epicentre de les activitats / HARMONIA

Cal posar de relleu que aquesta jornada no és l’única que se celebra contra els estigmes a Sant Andreu de Palomar. Des del 2015 a la mateixa Fabra i Coats també s’hi celebra L’Altre Festival, un esdeveniment cultural internacional que reuneix el món de la salut mental i de les arts escèniques al voltant del col·lectiu de persones amb trastorn mental. El seu objectiu: ser eina rehabilitadora, normalitzadora i inclusiva de la vida de les persones amb trastorn mental mitjançant la creació i enriquiment de la cultura popular.

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt