El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Duel sense gols a Les Fontetes

Esports

La UE Sant Andreu s’ha hagut de conformar amb sumar un punt en la seva visita a Cerdanyola. Tot i ser un partit dominat pels quadribarrats, aquests no han tingut punteria en els metres finals. Al final del matx, el marcador s’ha quedat amb la mateixa imatge de com havia començat: 0 a 0.

 

La primera ocasió del partit l’ha tingut el Cerdanyola F.C. amb una rematada alta de Dani Martí. Poc després, una jugada ben trenada per la Unió Esportiva ha acabat amb un u contra u de Kuku que no ha pogut resoldre davant la ràpida sortida del porter local. Un minut després, un xut de Ferran ha sortit desviat per sobre el travesser. Les ocasions s’han succeït a les dues porteries i els vallesans s’han pogut avançar en el marcador amb una rematada d’Àlex Torres que ha fet volar a Ivan.

Els homes de Mikel Azparren han respost mitjançant dues ocasions consecutives d’Elhadji i Ton Alcover i en el minut 39 l’equip local podia haver pres avantatge si la rematada de Cano que ha acabat al fons de la xarxa no hagués estat anul·lada per Juan Antonio Navarro per fora de joc.

La segona part ha tingut un clar domini andreuenc. Al mig del camp, el Sant Andreu s’ha fet senyor del partit i ràpidament han arribat les primeres ocasions. A l’hora del partit, Elhadji ha fet un remat desviat i a la jugada següent Alcover ha estat a punt de sorprendre a Briones.

L’entrada de Carlos i Víctor ha aportat aire fresc i l’equip local només ha pogut tancar-se a la seva àrea per defendre el resultat. De fet, una passada espectacular de Víctor ha deixat sol a Ferran, però el seu xut no ha acabat entre els tres pals. A cinc minuts pel final, Carlos ha disposat d’una clara ocasió de gol que ha tornat a aturar el meta del Cerdanyola. L’última oportunitat per sentenciar el partit a favor de la U.E Sant Andreu l’ha tingut Jaume, però la seva rematada l’ha blocat Briones.

El Sant Andreu continua sense trobar el triomf fora de casa en els últims partits i s’allunya de mica en mica de l’objectiu d’aquesta temporada. Ara els toca remuntar posicions i canviar aquesta mala dinàmica de resultats. El proper dimecres 21 s’enfronta a l’Espanyol B, equip davant del qual buscarà classificar-se per la final de la Copa Catalunya.

Fotografia | Cerdanyola FC

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Esports

Vés a dalt