El diari independent de Sant Andreu de Palomar

La ressaca copera passa factura

Esports

Després d’haver-li plantat cara a l’Atlético de Madrid a la Copa del Rei, als quadribarrats els tocava centrar-se de nou en la lliga. Aconseguir una victòria avui era una qüestió més que important per seguir lluitant per les places a l’ascens. Ara bé, tot i que la UE Sant Andreu ha trenat una gran primera part que els ha permès posar-se per davant al marcador, finalment el Santfeliuenc ha aconseguit donar-li la volta al partit disputat al Municipal de les Grases.

 

La igualtat al lluminós ha durat tan sols 11 minuts. Ton Alcover ha obert la llauna amb una falta que, després de tocar la barrera, ha acabat entrant a la porteria de Toni. El Sant Andreu ha estat dominador clar de la possessió en el primer tram del partit i ha refusat qualsevol mena d’aproximació per part de l’equip local.

De fet, el marcador hauria pogut ser més ampli si la rematada de Juanan en el 31′ no s’hagués estavellat a la fusta. En aquest sentit, cal destacar la recuperació d’Elhadji a l’equip titular, fet que ha incomodat la defensa rival i ha tingut l’oportunitat de fer el 0-2 al 40′. La rematada nascuda a les botes de Kuku, però, s’ha anat fora.

La segona part ha començat moguda. En el primer quart d’hora el rival ha avisat amb un xut llunyà i cinc minuts més tard David ha transformat una rematada de cap que empatava el marcador. Tot i això, l’equip andreuenc no s’ha rendit i ho ha provat amb un nou llançament de falta d’Alcover en el 73′ que ha acabat a les mans del porter.

En el tram final del matx els dos equips han esgotat els tres canvis i no s’han conformat amb l’empat. Prova d’això ha estat quan a tan sols cinc minuts per acabar el partit el Santfeliuenc ha aconseguit remuntar al partit amb una falta lateral que ha entrat per l’escaire.

Una derrota amarga de la UE Sant Andreu, però que succeeix amb temps de marge per rectificar i poder avançar posicions a la taula a mesura que avancin les jornades. L’objectiu: l’ascens.

Fotografia | Santfeliuenc FC

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Esports

Vés a dalt