El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Els lladres de la cadira de rodes eren veïns del menor

Societat

Els Mossos d’Esquadra han detingut aquest divendres a tres persones acusades de robar una cadira de rodes elèctrica a un andreuenc menor d’edat. De fet, aquest ja ha aconseguit recuperar la seva eina de mobilitat reduïda, valorada en uns 4.600 euros i que els lladres pretenien vendre en Internet per uns mil euros. A més, s’ha de destacar que els autors eren veïns de la víctima.

 

Segons ha comunicat el cos policial, la mare del menor va denunciar dimecres passat que uns desconeguts havien robat la cadira que utilitza el seu fill, i que acostumava a deixar cada dia en el replà de la casa seva. De fet, l’estri restava lligat amb un cadenat i connectat al corrent per carregar les bateries. En anar-la a buscar al matí següent, però, es van trobar que ja no hi era i que li havien trencat el cadenat.

Va ser aleshores quan la dona va engegar una campanya a les xarxes socials per trobar la cadira i va entregar diverses fotografies als Mossos d’Esquadra, la qual cosa va permetre als agents iniciar una recerca. De fet, al final la pista definitiva la va aportar una veïna qui va alertar al cos policial, després d’haver vist un anunci de la cadira a Internet per uns mil euros.

Gràcies a aquesta pista, els Mossos van poder identificar i localitzar als suposats autors del robatori, que aquest divendres han estat detinguts. Qui eren? Doncs veïns de la víctima: dos homes i una dona que ocupaven un dels immobles del bloc de pisos en el qual viu el menor. Tot i la detenció, els Mossos mantenen l’operatiu en marxa per tal d’aclarir si s’amaguen més motius rere el robatori.

Fotografia | Els agents entreguen la cadira al menor a la plaça del Mercadal / MOSSOS D’ESQUADRA

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt