El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Instal·len dos contenidors contra el càncer a plaça d’Orfila

Societat

Aquesta mateixa setmana s’han instal·lat dos contenidors de color rosa a les portes de la Parròquia de Sant Andreu de Palomar. Els nous elements formen part d’una campanya social d’Ecovidrio, la qual té com a objectiu combatre el càncer de mama. Tal com descriuen els mateixos recipients, per cada quilo de vidre que reciclin els veïns i veïnes en aquest punt, la companyia destinarà un euro a la investigació d’aquest càncer que majoritàriament afecta a les dones.

Banner Ajuntament 300x250
 

Cal posar de relleu que des de fa anys Ecovidrio impulsa aquesta campanya que porta el nom ‘Per Elles’, tot i que fins ara mai havia aterrat en un punt tan visible i rellevant com és la plaça d’Orfila. Per últim, destacar que en els 17 anys que porten en marxa campanyes similars, la companyia sense ànim de lucre ha aconseguit invertir fins a 75 milions d’euros en projectes d’aquesta índole.

Fotografia | Erik García

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt