El diari independent de Sant Andreu de Palomar

funeraria

Una funerària es vol instal·lar a les Casernes

Societat

Després que el passat 19 d’abril el Consorci de la Zona Franca posés a subhasta el solar que queda darrere la comissaria dels Mossos d’Esquadra amb entrada pel passeig de Santa Coloma, aquest divendres el mateix organisme ha fet públic les empreses que s’han interessat en la seva adquisició. De fet, només s’han presentat dues: Cel Urbà SL i Serveis Funeraris de Barcelona SA.

 

Si bé la primera és una empresa especialitzada en la promoció i la construcció immobiliària, la segona és la societat que s’encarrega de gestionar els serveis funeraris de la ciutat de forma integral. De fet, mentre que l’Ajuntament posseeix el 15% d’aquesta societat, el 85% restant està en mans de Mèmora, companyia que gestiona els tanatoris de Sancho de Ávila, Les Corts, Sant Gervasi i Collserola.

Si bé el Consorci de la Zona Franca encara no ha adjudicat el solar a cap de les dues empreses, cal posar de relleu que l’oferta de Serveis Funeraris de Barcelona és la més alta en situar-se en els 4,5 milions d’euros (supera en mig milió d’euros a Cel Urbà SL). A més, s’ha de destacar que l’edifici d’oficines de la companyia funerària ha sigut recentment reformat a Sancho d’Àvila, motiu pel qual resulta complicat d’imaginar que es vulguin ampliar a Sant Andreu les dependències administratives.

Per últim, recordar que si bé el planejament urbanístic indica que aquesta parcel·la de les Casernes ha d’allotjar un alberg per a joves, des del CZF ja van assegurar en un comunicat que es podia modificar el seu futur ús.

1 Comentari

  1. No volem una funeraria a cassernes. El que falta a aquesta zona es vida i no mort. Es necessari donar equipaments utils pel barri i la gent, un centre civic, de gent grant o d’esports seria el desitj de molts veins del barri.

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt