El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Instal·len sofàs a les sales de cine de La Maquinista

Cultura

Ikea s’ha aliat amb Cinesa per instal·lar sofàs a les sales del cine de La Maquinista. Així ho ha anunciat la multinacional sueca aquesta setmana, la qual mantindrà les innovadores localitats al llarg de tot el mes de maig. De fet, els sofàs estaran equipats amb mantes i coixins per aconseguir que l’espectador “se senti com a casa”, asseguren.

 

Segons un estudi d’Ikea, les persones passen al saló de casa unes 3,29 hores els dies laborables, mentre que els festius s’hi estan 4,11 hores. Per aquest motiu, l’empresa s’ha posat com a repte integrar una saleta d’una llar a una sala de cinema. A més, tot és sense sobrecostos, ja que el preu de les entrades és el mateix si l’espectador prefereix un sofà o una butaca normal. A la iniciativa s’han sumat 16 sales de projecció de tota Espanya.

Tags:

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Cultura

Vés a dalt