El diari independent de Sant Andreu de Palomar

‘Sold out’ de l’andreuenc Joan Chamorro a una prestigiosa fira

Andreuencs

‘Aforament complet’. Aquest és el que diu el cartell que el músic andreuenc Joan Chamorro i el seu conjunt Motis Chamorro Bigband han penjat a les taquilles del concert de la Fira de la Candelera de Molins de Rei.

 

Si bé l’esdeveniment té un caràcter prinicipalment econòmic per la gran quantitat de parades i carpes que s’apleguen al municipi metropolità, l’associació Daltabaix cada any organitza un concert que enguany promet ser un èxit amb essències andreuenques.

De fet, la Traska Truska, espai on es duà a terme l’activitat el pròxim 28 de gener, ha quedat petita i des de fa dies no es poden aconseguir entrades pel concert de Joan Chamorro i el seu sextet, segons ha publicat VIU Molins de Rei. En la interpetació que oferirà el músic, aquest presentarà ‘Baritone Rhapsody’ (2011), el cd dedicat al saxo baríton, el qual és el seu instrument principal.

Tags:

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Andreuencs

Vés a dalt