El diari independent de Sant Andreu de Palomar

La font de Can Fabra, de groc fins que tornin els empresonats

Societat

Tal com ha anunciat aquest divendres l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, la font de Can Fabra s’il·luminarà cada nit de color groc fins que tornin els presos polítics. L’acció “simbòlica”, segons Colau, té com a objectiu recordar als membres del Govern i als líders de les entitats sobiranistes que es troben empresonats de forma preventiva.

 

De fet, cal destacar que la decisió s’ha pres en consens amb altres formacions municipals, com el grup Demòcrata. Una acció que respon a la voluntat de “fer algun tipus de senyal de solidaritat i també de denúncia de la situació”, a parer de l’alcaldessa, “injusta”. A més, la màxima responsable política de Barcelona ha volgut vincular la il·luminació de color groc amb les actuals dates nadalenques i ha incidit en el fet que hi haurà famílies sense les seves persones estimades a taula.

“No es tracta d’un Nadal qualsevol, ni d’un any qualsevol”, ha afegit Colau en declaracions als mitjans de comunicació; ja sigui per l’atemptat terrorista del 17 d’agost com per la situació política actual. Si més no, des de la Rambla de Barcelona ha fet una crida a “recuperar els carrers i omplir-los de vida”.

Tags:

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt