El diari independent de Sant Andreu de Palomar

tiroteig-meridiana-efe-editada

L’assassinat de la Meridiana, vinculat amb 5 morts més d’una guerra entre clans

Societat

Els Mossos d’Esquadra treballen amb la hipòtesi que el tiroteig davant del bar Platinium estaria relacionat amb cinc homicidis més. Segons aquesta línia d’investigació, l’home mort a trets durant el vespre del passat 1 de gener a la Meridiana seria un episodi més d’una guerra entre dos clans rivals. El conflicte pel control del narcotràfic ja fa més d’un any que dura i acumula un total de 6 morts.

Banner Ajuntament 300x250
 

Aquestes hipòtesis han pres embranzida després que el cos policial vinculés directament els dos darrers morts del passat 27 d’abril del Prat, amb els altres cinc casos. Entre ells, el de la Meridiana. En el darrer cas del Prat, els cossos corresponien a dos nois d’uns 20 anys i es van trobar al barri de Sant Cosme del Prat del Llobregat. L’autor del crim encara està en cerca i captura. El dispositiu desplegat pels Mossos, ara com ara, no ha donat resultats.

Per entendre la relació del cas de la Meridiana amb la resta de la trama s’ha de fer memòria. El primer crim va tenir lloc el passat 22 d’abril del 2016 amb la mort d’una persona en una discoteca de l’avinguda del Paral·lel. Posteriorment, el 22 de novembre un home de nacionalitat dominicana va ser trobat mort a l’interior d’un vehicle a L’Hospitalet. Aquest presentava el crani perforat, després d’haver rebut diversos trets.

El conflicte arribaria al seu tercer episodi amb el tiroteig de l’avinguda Meridiana. En aquest cas, l’assassí va disparar fins a 10 vegades contra un vehicle, deixant un balanç d’un mort de 32 anys i dues ferides greus.

El quart assassinat va tenir lloc el passat 28 de març, quan un home va ser trobat sense vida en un descampat a tocar de la BV-2001 (Sant Joan Despí). El cos restava sobre el sòl amb la cara coberta, un tret al cap i les mans lligades.

Per últim, el cinquè i sisè mort del Prat es van sumar a la llista negra el vespre del passat 27 d’abril. Amb l’objectiu d’evitar l’increment d’assassinats, l’Àrea d’investigació Criminal de la regió Policial Metropolitana Sud continua investigant el cas. Per la seva banda, el jutge ha ordenat que tots els dossiers continuïn sota secret de sumari.

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt