El diari independent de Sant Andreu de Palomar

tiroteig-meridiana-efe-editada

L’autor fugit del tiroteig de la Meridiana va disparar 10 vegades

Societat

Ara mateix la investigació policial oberta arran del tiroteig a la Meridiana es centra a capturar l’autor dels fets i estudiar com va realitzar el crim. L’atac es va produir ahir diumenge, cap a les 9 de la nit, a l’Avinguda Meridiana, molt a prop de la confluència amb Rio de Janeiro i just al costat del bar Platinium. Segons les fonts d’Europa Press, l’homicida hauria disparat fins a 10 vegades contra el vehicle amb resultat d’una persona morta i dues ferides.

 

El crim es va produir quan el cotxe en què viatjaven cinc persones es trobava aturat. L’autor dels fets va disparar fins a 10 vegades contra el vehicle. Les bales van travessar la carrosseria i el parabrises (com es pot comprovar a la fotografia), de manera que l’impacte dels trets el van rebre el conductor de 30 anys (ingressat de gravetat a l’UCI de la Vall d’Hebron), el passatger del seu darrere (mort amb 32 anys) i l’ocupant de la plaça central de 22 anys (ingressada, però estable a l’Hospital de Sant Pau). Les altres dues places eren ocupades per dues dones que han resultat il·leses i que de seguida van demanar ajuda.

Un cop van arribar les dotacions policials i mèdiques, la zona va ser acordonada per investigar els fets i recollir les proves. Per ara s’han trobat fins a 10 casquets de bala en l’escenari del crim. Ara, els experts en balística dels Mossos d’Esquadra estudien quina va ser la trajectòria de les bales, per determinar la distància amb què va disparar l’autor i si ho va fer de forma descontrolada.

El que encara tampoc està clar és si la persona que va cometre el crim va fugir a peu per la Meridiana o va utilitzar un segon vehicle. Les versions dels testimonis resulten contradictòries i alguns apunten que l’atacant portava la cara tapada per no ser reconegut. Ara com ara, el seu parador és desconegut i els cossos policials encara el busquen. El mòbil de l’atac tampoc està clar, però algunes de les hipòtesis girarien entorn d’una possible discussió o d’una revenja motivada per un altre crim a l’Hopitalet.

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt