El diari independent de Sant Andreu de Palomar

A Sant Andreu Comtal no poden accedir les persones amb mobilitat reduïda / DGM

Adif estudia instal·lar ascensors a Sant Andreu Comtal

Política

Després d’anunciar la represa de les obres de l’estació de La Sagrera, el ministre de Foment, Íñigo de la Serna, ha analitzat la difícil situació urbanística i judicial que envolta la nova estació de Sant Andreu Comtal. La corrupció que anega el projecte complica acabar el 20% que falta per inaugurar la parada. “Necessitem ser prudents”, ha assenyalat el ministre, qui ha deixat entreveure la possibilitat de “veure’ns abocats a rescindir els contractes amb les constructores i adjudicar un contracte diferent”.

 

Tot i “l’excessiva complexitat del procés judicial”, de la Serna ha assegurat aquest dijous que “farem tot el possible per resoldre’l de la manera més ràpida i actuarem de forma individualitzada”. Mentrestant, el ministre ha avançat que Adif ja estudia la instal·lació d’ascensors a l’actual estació per millorar l’accessibilitat a les andanes. Alhora, el mateix de la Serna ha anunciat actuacions centrades en millorar l’entorn de l’estació, tot i que no ha concretat cap mesura.

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha destacat la necessitat de reprendre les obres i les ha qualificat “d’estratègiques” per als veïns i veïnes de Sant Andreu de Palomar. Colau també ha explicat que s’està parlant amb els serveis jurídics de l’Ajuntament per analitzar com es podria tornar a posar en marxa la seva construcció.

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Política

Vés a dalt