Refotografia del Mercat de Sant Andreu // @resantandreu

Per què anunciar-se a L’Exprés de Sant Andreu

L'Exprés de Sant Andreu

La publicitat digital cada dia genera més beneficis als inversors. La xarxa és el nou carrer virtual i els negocis estan aprofitant la visibilitat que aporten les pantalles per promocionar els seus productes i serveis. Cada cop més gent quan camina mira la pantalla del mòbil en comptes de fixar-se en el que l’envolta. Si algú vol comprar alguna cosa, ho busca abans a Internet que no botiga rere botiga.

 

Aprofita ara l’oportunitat que t’ofereix la nova finestra social de Sant Andreu. Publicitat al nou mitjà de referència. Apareix als ordinadors, mòbils i tauletes dels teus veïns i veïnes. Visibilitza’t a L’Exprés de Sant Andreu.

casa-rusca-refotografia-cristina-pla

El 85% dels ciutadans de Barcelona utilitzen Internet. Només Sant Andreu de Palomar ja té una població de 55.000 habitants. Cal imaginar quants d’aquests milers s’interessen per tot el que passa als carrers que envolten casa seva? Per una petita inversió mensual la teva imatge podrà estar al costat de la informació que explica l’actualitat de Sant Andreu. I no només sortirà el teu logo amb la informació del teu negoci.

La línia editorial del mitjà també inclou la defensa i suport al comerç de proximitat. Des de L’Exprés de Sant Andreu creiem fermament en els petits comerciants. Sou element clau en la xarxa veïnal. Doneu vida al poble. Des del nostre mitjà de comunicació també volem comptar amb vosaltres per crear comunitat

Des de 20 euros al mes podreu aparèixer en el que serà el portal comunicatiu d’actualitat, crítica reflexió dels teus veïns i veínes. Sabem que són temps difícils per vosaltres. Per aquest motiu no volem posar una xifra astronòmica als nostres espais publicitaris. Preferim comptar amb molts de vosaltres amb petites quantitats econemiques que dependre d’una gran marca.

Som periodistes de carrer. Som un equip amb trajectòria a mitjans com Barcelona Televisió (BTV), el Sant Andreu de Cap a Peus, l’Agència Catalana de Notícies (ACN) i El Periódico de Catalunya, entre molts d’altres. Però també som els teus veïns i veïnes i volem emprendre aquest projecte comunitari amb les vostres petites inversions publicitàries. Contracta un dels nostres espais a la columna de la dreta per posar la teva imatge. Volem que tu també formis part de L’Exprés, el diari independent de Sant Andreu de Palomar.

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*