El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Sis positius per coronavirus a la Casa Asil de Sant Andreu

Societat

Després que diferents mitjans de comunicació fessin referència a l’estat dels residents de la Casa Asil de Sant Andreu de Palomar, el Patronat ha emès un comunicat aquest dissabte en el qual confirma sis casos positius per coronavirus entre els ingressats. Segons expliquen, “aquestes persones es van derivar amb anterioritat a la detecció de la malaltia a l’Hospital Universitari Vall d’Hebron, on continuen ingressats“.

 

Respecte als criteris d’actuació, la residència assegura que ha adoptat, de manera “immediata”, “totes i cada una de les mesures que d’una manera progressiva han dictat tant la Conselleria de Sanitat com la de Treball, Afers Socials i Famílies”. Un fet que va comportar la restricció de fer visites des de fa dies, fins al tancament del centre de dia. Aquestes mesures continuen vigents i es podien ampliar, en funció de les decisions de les autoritats.

La Fundació ha reconegut que està patint, com tot el sector sanitari i assistencial, un dèficit important de material de prevenció. En aquest sentit, ha activat diverses vies per corregir, a nivell intern, aquesta deficiència general. Segons asseguren, aquestes correccions per ara han sigut exitoses i en tot moment s’ha decidit posar l’accent “en la salut i benestar dels residents i dels treballadors, i la comunicació constant amb els familiars”.

Per últim, la Casa Asil ha volgut reconèixer “l’esforç i l’actitud excepcionals de tots els professionals de la residència i centre de dia davant d’una situació tan dura i complexa”. “En aquesta situació lamentablement s’han produït baixes laborals que s’han anat substituint”, han apuntat. Tres dels reforços que s’han incorporat aquest cap de setmana provenen del Departament de Treball, Afers socials i Famílies.

Fotografia | Casa Asil

1 Comentari

  1. Es una vergonya tenir els polítics que tenim, només serveixen per fer mítings a Perpinyà, però de tenir cura de salvaguardar la salut, d’això, es mes fàcil dir que la culpa la té Madrid. TENIM TRANSFERIDA LA SANITAT, i els recursos no val dir que no venen diners de Madrid. No és pot fer les comandes quant la ferida es gran ó culpar de problemas com el de Igualada a persones que ni tan sols hi eren. És a dir, com sempre la culpa la tenen els altres!!!

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt