El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Massiva cavalcada de Reis

Cultura

Plenes a vessar. Així s’han presentat la plaça de l’Estació i d’Orfila als Reis d’Orient. Milers de veïns s’han bolcat als carrers per veure una de les Cavalcades més multitudinàries dels darrers anys, la qual ha guanyat en espectacularitat respecte a les edicions anteriors. Com el 2019, Ses Majestats s’han tornat a despistar a l’hora d’arribar a Sant Andreu i han aparegut màgicament al sostre de la Clínica de Sant Jordi. Un fet que no ha suposat cap problema per encetar el seguici, ja que la il·lusió dels centenars de nens que omplien la plaça ha aconseguit que apareguessin per art de màgia sobre l’escenari on l’esperava la conta-contes que ha amenitzat l’espera.

 

Arribats davant l’estació, la regidora del Districte, Lucía Martín, els ha donat la benvinguda a Sant Andreu i immediatament s’han posat a recollir les cartes dels més petits. Amb l’ajuda dels seus patges i els membres de la Satànica, Ses Majestats han arribat entre confeti fins la passarel·la de la plaça d’Orfila, on han tornat a ser aclamats pel públic que els esperava amb candeletes. Ja al balcó de l’Ajuntament, la regidora els ha entregat el pa i la sal i la clau que obre totes les portes de Sant Andreu.

El Rei Gaspar rep els darrers retocs abans de sortir a recollir les cartes // DGM

Agraïts per la rebuda, el rei Melcior ha dirigit unes paraules a totes les famílies i tot seguit s’han encotxat a les carrosses per fer via pels carrers de Sant Andreu, on els esperaven milers de veïns i les desenes d’entitats. A tots ells els han repartit més de 1.400 quilos de caramels i arribats a la plaça Masadas de la Sagrera, Ses Majestats s’han acomiadat amb un darrer espectacle i, en un nou discurs, han demanat a tots els menuts que vagin aviat a dormir. És a partir d’aleshores quan ja s’han dirigit a fer feina en la seva màgica nit de Reis.

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Cultura

Vés a dalt