El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Els lladres de la cadira de rodes ara assatjen a la família

Societat

Tot i que la seva història semblava tenir un desenllaç feliç, els successos dels darrers dies no fan més que assenyalar que es tractava l’inici de tot un periple. Si bé els Mossos d’Esquadra van detenir als tres lladres que van robar la cadira de rodes al menor andreuenc (i de qui eren veïns), els individus han tornat a ocupar el mateix pis on hi vivien fins a ser desnonats. Una tornada al mateix bloc de pisos que, alhora, s’ha acompanyat d’assetjament a la família.

 

Tal com ha publicat Betevé, els lladres han tornat a accedir a l’immoble que havien ocupat en els darrers mesos i al llarg d’aquesta setmana s’han dedicat a extorsionar a la família a qui van robar la cadira de rodes valorada en 4.600 euros i que pretenien vendre a internet per 1.000 euros. Segons ha confessat el pare del menor, Lucas, es va quedar “glaçat” quan va veure que les mateixes persones havien tornat a accedir a l’habitatge buit. Una reocupació que no es va quedar allà, sinó que va arribar carregada d’insults.

“Ens començaven a cridar”, “que si la meva dona és puta, que som persones de merda... cada dia el mateix“, ha explicat Lucas a la televisió local. A més, ha posat de relleu que la família “no pot dormir bé, perquè sempre hi ha crits“. Una circumstància que els ha conduït a plantejar-se marxar del pis i “marxar d’aquí, perquè ja no es pot viure així”. Tot i això, saben que no és la millor solució: “Ara estem nosaltres, però després arribarà una altra família i li passarà el mateix“, ha recalcat.

“Els nens han de tenir el seu descans”, i no tenir “por” a l’hora de tornar a casa, ha emfatitzat. La seva mare, Carolina, ha confessat viure atemorida. A hores d’ara els Mossos d’Esquadra continuen investigant el cas.

Fotografia | MOSSOS D’ESQUADRA

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt