El diari independent de Sant Andreu de Palomar

correfoc-festa-major-2014

Ja és públic el programa de Festa Major de Sant Andreu

Societat

S’acosten els dies en què els andreuncs i andreunques passen més temps al carrer que a les seves cases. Amb el fred arriba també la programació de la Festa Major amb més de 200 propostes organitzades per un centenar d’entitats, col•lectius i associacions, treballant plegats sota la coordinació de la Comissió de Festes, des d’on s’anima els veïns i veïnes a gaudir de les activitats d’enguany “si el Tribunal Constitucional no ens suspèn res”. Del 25 de novembre al 8 de desembre, els carrers i places s’ompliran de gom a gom amb concerts, balls, disco-mòbils, activitats pels més petits, xocolatades, concursos, representacions teatrals o passis de documentals, entre d’altres. El pregó que marcarà l’inici de la Festa Major anirà a càrrec de l’actor Pep Munné.

 

Carmen Andrés, regidora del Districte de Sant Andreu, ha remarcat que és un honor comptar amb equip que permet garantir que “el vaixell de la Festa arribarà a bon port”. En aquesta línia, l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, també ha aprofitat la publicació del programa per manifestar que “és un orgull el teixit associatiu ric i actiu que teniu al barri, sens dubte un dels millors patrimonis de Sant Andreu a qui hem d’agrair-vos el treball constant com a motor de la vida comunitària”.

Tags:

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt