El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Els Tres Tombs Infernals, amb banda sonora ‘made in Sant Andreu’

Cultura

Després d’edicions de suspensions i recalendaritzacions com a conseqüència de les restriccions sanitàries, els Tres Tombs Infernals de Sant Andreu de Palomar es tornaran a celebrar la vigília dels Tres Tombs. Aquest dissabte 14 de gener a les 20.30 la plaça de Can Fabra es tornarà a convertir en l’escenari de l’espectacle teatropirotècnic de La Satànica de Sant Andreu, en el qual Satanàs provarà de fer caure a Sant Antoni en la temptació i acabarà ordenant a les seves fúries la crema de la plaça.

 

Enguany, gràcies a la Beca Barcelona Crea atorgada a l’entitat, l’acte comptarà amb una música pròpia, escrita pels músics i exmembres de la colla, Sònia Arias, Marc de Rosselló i Joan Palà. Una banda sonora que acompanyarà als infal·libles personatges sobre un escenari que, com és tradició, tornarà a ser completament diferent al de l’any passat (això sí, gairebé sempre coronat per les portes de l’infern).

Tal com ha avançat la companyia en el seu cartell, per l’edició d’aquest 2023 l’ambientació se centrarà en el nou Mercat de Sant Andreu. Malgrat tot, l’estructura de l’espectacle tornarà a seguir el tradicional fil conductor, en què Satanàs intentarà fer caure en la temptació a Sant Antoni amb l’ajuda de les fúries infernals i el Mam. Tot plegat, sota l’habitual sàtira crítica social, política i econòmica del darrer curs.

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Cultura

Vés a dalt