El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Opticalia aterra al nou carrer Gran per revitalitzar el nord de Sant Andreu

Contingut patrocinat

Des que el carrer Gran ja no és el que era i, gràcies a la intervenció urbanística als entorns del carrer de la Residència, el nord de Sant Andreu ha començat un camí de no retorn cap a un entorn més verd i amable amb el veïnat. Una nova imatge que ha quedat refermada després de l’aterratge d’Opticalia davant del Lidl amb un local 100% transparent, completament diàfan, ple de llum i amb les darreres tendències en òptica i audiologia. De fet, aquests primers dies ja s’han presentat al públic amb ofertes com un 2×1 en ulleres graduades o un 10% de descompte addicional en tots els seus productes.

 

“Encara que ja tenim 15 anys d’experiència amb dos establiments a L’Hospitalet de Llobregat, volíem obrir un nou local aquí a Sant Andreu perquè al final també som veïns del barri”, explica l’audiòloga protèsica, María Fernanda Rivera. “Feia temps que ens ho plantejàvem, però ara que han començat a fer els nous edificis, vèiem que ningú més oferia un servei d’òptica en aquesta zona i vam veure aquest local disponible, la veritat que no ens ho vam pensar gaire; l’havíem d’obrir”, afegeix.

De fet, amb només 15 dies de portes obertes, el nou Opticalia s’ha convertit en l’objecte de totes les mirades del veïnat que passa per l’encreuament de Residència amb el carrer Gran: “El local ha quedat molt maco i creiem que pot quedar molt bé en aquesta cantonada una vegada acabin les obres del carrer Gran i estigui enllestida tota la zona verda de Residència”, considera l’optometrista, Susana Cera. “Al final nosaltres també hem vingut aquí a posar el nostre gra de sorra per dinamitzar el nord de Sant Andreu“, emfatitza Rivera.

Cal tenir en compte que el nou Opticalia no és només una botiga de muntures i aparells per escoltar millor, sinó que s’ha equipat amb l’última tecnologia per oferir als clients la major qualitat diagnòstica. “Mentre que, per una banda, tenim tot un ventall de muntures que recullen totes les darreres tendències i estils, també comptem amb màquines punteres com el topògraf que ens ajuda a analitzar com els infants desenvolupen els seus ulls per aturar potencials miopies, o el retinògraf, que és l’instrument que ens ajuda a fer un complet estudi de la retina, el qual després s’encarrega d’analitzar un oftalmòleg”, exposa.

Són precisament aquests aparells els que pràcticament fan del nou Opticalia un centre mèdic del segle XXI especialitzat en la vista i l’oïda a tocar de casa: “En els darrers anys la gent ha pres molta consciència de la importància de la salut ocular, sobretot després de l’augment d’algunes patologies com els ulls secs a conseqüència de les pantalles”, detalla la professional. Per aquesta raó, en el seu assortiment de solucions el públic hi pot trobar des dels darrers vidres del mercat, “com els de relaxació per aquelles persones que encara no tenen una graduació diagnosticada”, o bé la possibilitat de dissenyar unes lentilles de contacte en cas que les del mercat no s’adaptin a la forma de l’ull del client.

La Susana Cera i la María Fernanda Rivera son dues de les professionals del nou Opticalia // DGM

“Al final el que busquem és la màxima personalització i proximitat amb el client”, sintetitza Cera. Un recepta que ja els ha funcionat des del primer dia, malgrat les obres del carrer Gran. “No ens esperàvem que la primera tarda d’obrir tinguéssim els primers encàrrecs”, admet Rivera agraïda per la bona recepció del veïnat. De fet, tant els andreuencs que fins ara s’han acostat al nou establiment com tots aquells que viuen a la vora estan convidats a la festa d’inauguració d’aquest divendres 30 de setembre: “Farem un brindis a les 20.30 hores amb tots els nous amics per tot el que està per venir tant a la nostra botiga com al nord de Sant Andreu”, expressa la professional.

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Contingut patrocinat

Vés a dalt