El diari independent de Sant Andreu de Palomar

La Diada de Sant Jordi es tornarà a redistribuir per carrers i places

Cultura

Amb (pràcticament) plena normalitat. Així s’espera que es pugui celebrar la propera Diada de Sant Jordi a Sant Andreu de Palomar. Després de la diada a mig gas i perimetrada del passat 2021 i d’una primera suspensió l’any anterior, enguany el veïnat espera poder tornar a omplir els carrers i places amb milers de llibres i roses. Una diada en la qual, a més, les mascaretes passaran a ser un record del passat, ja que no caldrà que es portin ni en interiors ni en exteriors.

 

En el cas de Sant Andreu, el Gremi de Llibreters s’encarregarà d’omplir la plaça d’Orfila de carpes amb llibreries dels establiments associats, mentre que a la resta de carrers i places, com la del Comerç, també hi haurà diferents estands de llibres, roses, entitats i exposició de projectes com els dels Centres de Normalització Lingüística o Radars.

Tal com ha expressat la presidenta del Gremi de Llibreters, M. Carme Ferrer, tots els actors del sector tenen “moltes ganes de recuperar Sant Jordi i de retrobar-nos amb les llibreries i els autors als carrers”. De fet, segons l’organisme, aquest 2022 es podrien arribar a superar les xifres de vendes de 2019.

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Cultura

Vés a dalt