El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Toñi Corachan, innovació permanent en perruqueria i estètica

Contingut patrocinat

Darrere de l’aparador de vidre del número 437 del carrer Gran de Sant Andreu s’amaga un racó ple d’innovació i benestar. Després d’acumular tot just 40 anys d’experiència, el centre de perruqueria Toñi Corachan ha fet una passa endavant per situar-se com un dels espais de referència estètica de Sant Andreu Nord. “Si bé el negoci el va començar ma mare en un pis, l’any 2000 es va traslladar a aquest local i quan es va jubilar em vaig fer càrrec de la perruqueria amb una idea molt clara: reformar-la, innovar i acostar-nos a públics més joves”, detalla l’actual responsable, Toñi Gálvez.

 

Des d’aleshores que les tisores, els assecadors i les seves mans no han deixat mai de treballar amb la il·lusió del primer dia: “La millor manera de diferenciar-nos de la resta de perruqueries no són els productes de primera que tenim, perquè aquests els podem trobar a molts altres llocs, sinó que són les nostres mans i el tracte que podem oferir al client”. Una manera de treballar que, des de ja fa anys, els ha permès assolir els seus objectius.

“Sempre hi haurà perruqueries de passada, com les que podem trobar als centres comercials, però a nosaltres el que més ens interessa és comptar amb una clientela fidelitzada; que confiï en el nostre tracte personalitzat, familiar i de tu a tu”, emfatitza. De fet, com que a la perruqueria des de fa anys només hi treballen tres persones, la Júlia, la Toñi i en Marcos, les relacions amb la clientela són gairebé de pura amistat. Una gran família on fins i tot han sorgit noves relacions: “Si bé el Marcos va començar com a treballador, al cap de quatre anys es va convertir en la meva parella i avui dia és el meu gran pilar per seguir endavant; sempre anem de la mà”, confessa Toñi Gálvez.

El centre combina les darreres innovacions amb un tracte 100% de proximitat // DGM

Més enllà del tracte personal, el que el client es trobarà al centre de perruqueria i estètica són les darreres novetats del sector. Des de pressoteràpia fins a higiene facial, estètica i pentinats per a núvies, passant per les darreres tècniques de perruqueria en queratina o allisats orgànics, entre d’altres. “Ens formem constantment per aplicar les darreres tendències que la gent ens demana”, assegura Gálvez. Un servei que, de forma ininterrompuda, poden gaudir tots els veïns de dimarts a dissabte entre les 9.30 fins i les 19 hores.

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Contingut patrocinat

Vés a dalt