El diari independent de Sant Andreu de Palomar

La carnisseria Toni Marc redobla l’aposta pels productes gurmet

Contingut patrocinat

Nadal és període de sorpreses. Uns dies de retrobament on no només obrir regals omple d’il·lusió, sinó també veure com els convidats gaudeixen dels àpats en família. Però com encertar de totes totes? Amb productes gurmet com els que es poden trobar a la carnisseria Toni Marc. Amb una experiència d’anys d’atenció al client, l’equip de professionals ja treballa des de fa setmanes en tot un assortiment de càrnics que a taula seran un èxit absolut.

 

“Enguany ens hem volgut professionalitzar encara més en el camp dels productes gurmet; no només en pollastres de primera, gall d’indi, guatlles o vedella, sinó amb la venda de carn de porc Ral d’Avinyó, per exemple”, explica el responsable de la carnisseria, Toni Rojas. De fet, aquesta darrera varietat de porc és única i exclusiva de Catalunya; un exemplar que és resultat de l’encreuament d’un mascle Berkshire i una femella Duroc i que al llarg de la seva vida s’alimenta sobretot de blat. El resultat: un engreixament molt més lent que dona com a resultat una carn més tendra i saborosa.

Però més enllà de les matèries primeres de màxima qualitat, Toni Rojas explica com enguany han volgut incrementar la varietat de productes amb tant d’èxit com les croquetes: “Tenim de carn d’olla, de pollastre, de vedella, pernil, xai, formatge, botifarró…”. Un assortiment on se sumen d’altres productes preparats com el pop gallec o els especials de Nadal.

“Més enllà dels clàssics farcits de pollastre amb pernil dolç i formatge, també hem elaborat unes espirals de carn picada de vedella, envoltada de pernil dolç, formatge i una truita mexicana que tractem nosaltres”, exposa. Un producte d’una gran presentació visual al qual se sumen les flors de carn amb escalivada o brotxetes preparades amb diferents tipus de càrnics. “Per aquest Nadal la immensa majoria de preparats que tenim estan pensats per posar al forn directament i no haver-nos de complicar la vida a la cuina o amb fregits; es tracten de plats que no perden textura ni sabor, i que fins i tot podríem incloure en la categoria dels healthys, ja que no necessiten oli“, especifica.

Tot un ventall de productes on tampoc hi falta el producte estrella de la carnisseria: la carn madurada. Pensada pels més carnívors, Toni Marc ofereix una carn de màxima qualitat i amb tota la traçabilitat com a màxima garantia. “Al principi vam tenir clients que eren reticents pel seu aspecte, però un cop van conèixer com funcionava la màquina de maduració i la van tastar a casa, moltíssims han repetit“, assegura. Una experiència basada sobretot en el coneixement d’un producte que, any rere any, està cada vegada més de moda.

La carnisseria Toni Marc també recepciona encàrrecs dels clients de cara a Nadal // DGM

I com acabar de maridar tots aquests àpats? Amb el celler de la mateixa carnisseria. Tal com estaca Toni Rojas, l’equip de professionals que treballa pel veïnat sap perfectament quin vi pot casar millor amb el plat que el xef de la casa té pensat preparar. Una combinació que, a més, pot tenir com a punt final algun dels licors gallecs que s’ofereixen als prestatges del local: des dels de fines herbes, fins als torrats, de llimona, cafè o xocolata, entre d’altres.

“Aquí volem fer sobretot un servei públic, que la gent gaudeixi amb el que compra perquè així vulgui repetir; que sàpiga com treballem en tot moment gràcies al nostre obrador 100% transparent; volem que la qualitat sigui la nostra principal virtut“, sentència.

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Contingut patrocinat

Vés a dalt