El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Carn + Carn, l’aposta segura i artesanal pels àpats de Nadal

Contingut patrocinat

Compte enrere. Malgrat que a alguns encara els hi quedi algun panellet amagat a la despensa, falta tot just un mes per donar el tret de sortida al Nadal. Un període festiu de retrobament on cada casa posa el més bo i millor a taula. Però… quins productes seran un encert assegurat? Doncs tots aquells que vinguin beneïts per la garantia de qualitat de carnisseries de proximitat com Carn + Carn. Des del número 326 del carrer Gran de Sant Andreu, l’equip encapçalat per José Íñiguez sap perfectament com pot oferir el més bo i millor de forma personalitzada a cada client.

 

“Hem aconseguit consagrar una clientela que no ens va abandonar ni durant els mesos més durs de la pandèmia”, explica agraït Íñiguez. Uns veïns fidels als productes de Carn + Carn que no només aposten per la tradicional vedella, el bou, el xai, el cabrit o el pollastre. “Aquí els dies 23 i 24 de desembre arribem a vendre fins a un miler de safates de sis canelons amb beixamel; és el nostre producte estrella cada Nadal”, confessa.

I és precisament en aquest tipus de productes artesanals, 100% naturals i sense conservants, on Carn + Carn incidirà en aquesta campanya nadalenca. “Com que tots els productes estan pujant molt de preu, nosaltres hem volgut apostar encara més pels productes artesans que preparem al nostre obrador, de manera que aconseguim reduir força el preu de mercat a productes com el paté o el pollastre farcit”, relata. Pel que fa als canelons, en cas de preferir-los sense beixamel o tenint en compte qualsevol al·lèrgia, només cal encarregar-los amb antelació, explica.

En aquest sentit, Íñiguez assegura que algunes llars també han començat a fer un gir als àpats de Nadal i un bon grapat de famílies han començat a apostar per productes no gaire habituals a Catalunya. Els exemples: els cachopos asturians o les emapandes argentines. “D’aquestes darreres tenim fins a 15 varietats al llarg de tot l’any i per a tots els gustos; potser s’han posat de moda fa relativament poc i encara costa de trobar a una taula per Nadal, Sant Esteve o Cap d’Any, però aquí des de 2019 que en venem moltíssimes”.

Les empanades de Carn + Carn també són produïdes per un artesà andreuenc // DGM

Tot plegat, gràcies a la confiança que el veïnat ha dipositat sobre l’equip de Carn + Carn en els mesos més complicats: “Durant la pandèmia ho vam veure tot molt negre i no sabíem què seria de nosaltres al final, però la veritat és que els veïns no ens van fallar i van seguir-nos donant suport”. Una confiança basada sobretot en el control que l’establiment fa sobre els productes de primera que compra als escorxadors i en el tracte personal. “Al final l’equip amb què compto és una meravella, és molt eficient i treballa molt i molt bé”, destaca satisfet el responsable. Uns professionals del comerç al detall que, precisament, són els que ajudaran a tornar a omplir de llum, vida i retrobaments les llars i plaçes de Sant Andreu.

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Contingut patrocinat

Vés a dalt