El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Olor a playoff

Esports

Els andreuencs s’han imposat a la FE Grama a Can Peixauet amb un contundent 0 a 3; un resultat que els situa a la cinquena posició de la taula. Com a novetat, Ton Alcover ha tornat a entrar a la convocatòria, fet que no succeïa des de la seva lesió just abans de l’eliminatòria de la Copa del Rei contra l’Atlético de Madrid.

 

L’equip local ha avisat només començar el partit, fet que ha obligat a reaccionar de manera providencial a Segovia amb una molt bona aturada amb el peu. La resposta: un ràpid llançament de falta dels quadribarrats que s’ha estavellat a la fusta després de no trobar rematador. Deu minuts més tard ha aparegut la primera intervenció de Toni Texeira després d’un xut creuat de Josu.

El domini dels de Mikel Azparren ha estat força notable al llarg de la primera meitat, tot i que en els últims metres no acabaven de definir de cara a porteria. Al minut 34 ha tornat a aparèixer Segovia, aquest cop amb la mà, després d’una rematada de Buba que podria haver obert la llauna. Durant els últims minuts del primer període el conjunt de la senyera s’ha bolcat a porteria i ha trobat el seu merescut en ració doble.

Ferran ha elaborat una jugada individual “marca de la casa” i la seva centrada al segon pal ha estat rematada de cap per Kuku posant l’esfèric dins les xarxes. No han passat ni dos minuts perquè el Sant Andreu incrementés l’avantatge, posant el 0 a 2 al marcador. Una jugada gairebé idèntica amb els mateixos protagonistes ha fet que el camí dels vestuaris fos plàcid i amb el partit molt encarrilat. Tot i això, la Grama l’ha tinguda durant el temps afegit, però David López ha evitat sota pals l’1 a 2.

La segona part ha començat moguda amb Buba de protagonista. L’atacant ha estat l’home de més perill del conjunt local, però el porter andreuenc li ha amargat la festa, amb una aturada extraordinària. Un llançament de falta de David López per sobre el travesser i un altre de Josu aturat per Toni ha estat pràcticament tot el perill d’aquest segon període, gràcies al fet que la UE Sant Andreu ha tingut el partit molt controlat. Al minut 76 ha arribat la sentència definitiva amb una rematada de cap de Carlos després d’una assistència de Josu des de la banda.

Aquest ha estat el cinquè triomf consecutiu dels andreuencs, els quals es troben a una sola plaça d’assolir el tan esperat playoff d’ascens. El pròxim partit serà el diumenge 10 de març davant el FC Ascó.

Fotografia | UE Sant Andreu

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Esports

Vés a dalt