El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Campus d'estiu / UESA

Arriba el Campus d’Estiu del Sant Andreu carregat de novetats

Contingut patrocinat

La UE Sant Andreu no és només futbol i així ho vol deixar palès aquest proper estiu. Més enllà del seu vessant social, el club ha preparat per a aquestes vacances escolars dos campus adreçats a tots aquells infants i adolescents que tenen entre 4 i 14 anys: un primer de tecnificació i un segon de multiesport. Si bé el primer cercarà explotar les qualitats dels joves futbolistes, el segon va adreçat a tots aquells esportistes que vulguin aprendre a jugar tant a bàsquet, com a voleibol, passant pel tenis o el besibol.

 

De fet, aquest darrer campus és la novetat d’enguany. “El mateix dia els joves podran gaudir de diferents opcions esportives i d’una forma més lúdica”, explica el coordinador del futbol base, David Mordillo. O dit d’una altra manera: cada jornada d’estiu aprendran a jugar i provar nous esports. “Dins del mateix club ens hem trobat a famílies amb nens que volen jugar a alguna cosa més enllà del futbol, motiu pel qual hem dissenyat el campus multiesport”, assenyala Mordillo.

D’altra banda, aquells joves esportistes que en canvi vulguin tecnificar-se en el futbol, ho podran fer mitjançant el campus específic. Un espai on no només tenen cabuda els jugadors del futbol base de la UE Sant Andreu, sinó que està obert a tots els veïns i veïnes de Sant Andreu i Barcelona. “Qualsevol es pot apuntar, ja que és totalment obert; a més aquests espais serveixen perquè qui es vulgui matricular es pugui integrar amb més temps o pugui conèixer abans com funciona tot el club”, avança el coordinador.

En aquesta línia, cal posar de relleu que ambdós campus apliquen la mateixa metodologia i filosofia amb què el club intenta impregnar als seus menuts al llarg de la temporada. Per tant, qualsevol nou esportista que se sumi serà des del primer dia un quadribarrat més. “És la continuació de la temporada, però centralitzat en els nois”. De fet, la idea és que els joves tingui un aprenentatge més individualitzat, fet que al llarg de la temporada pot resultar més complicat pel ritme competitiu, destaquen des de l’organització.

Com s’organitza el campus sobre l’agenda? Tal com revela Mordillo, als matins ja han preparat dues sessions d’entrenament d’hora i mitja, mentre que les tardes es dedicaran a organitzar competicions setmanals entre els inscrits, entre d’altres activitats. A més, una vegada per setmana els nens i adolescents es desplaçaran a nedar a les piscines de Can Dragó, mentre que una segona jornada setmanal la dedicaran a fer excursions fora del Narcís Sala, com ara a Illa Fantasia o a jugar al Paint Ball Làser, entre altres instal·lacions d’oci. L’objectiu? “Trencar la rutina”.

Totes aquelles famílies que estiguin interessades poden aconseguir més informació en aquest enllaç.

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Contingut patrocinat

Vés a dalt