El diari independent de Sant Andreu de Palomar

El segon premi de la Loteria cau a Sant Andreu

Societat

Novament, la sort somriu a Sant Andreu de Palomar. El segon premi de la Loteria Nacional de Nadal ha caigut en l’administració número 210 del carrer de Concepció Arenal. Ara bé, cal destacar que aquest centre de jocs i apostes només ha venut una butlleta del número 51.244, la qual ha estat agraciada amb un premi de 125.000 euros.

 

El número ha sortit a les 9:56 hores del matí i corresponia a la segona taula de boles que cantaven els nens de San Idelfons. Els 212,5 milions d’euros amb els que estaven premiades les 170 series s’han disseminat per 49 localitats. En total, descomptant impostos, l’afortunat que va cimmprar el número a Sant Andreu s’embutxacarà 100.500 euros.

dècim premiat a Sant Andreu

En paral·lel cal recordar que l’any passat el segon premi del Sorteig del Nen va agraciar alguns clients de l’estanc que es troba al número 168 del carrer Gran de Sant Andreu.

Tags:

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt