El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Narcís Sala UESA David Garcia Mateu

Desallotjat el Narcís Sala després de caure una placa d’uralita

Societat

Aquesta matí, l’estadi Narcís Sala ha sigut desallotjat per la Guàrdia Urbana, després que hagi caigut una part de la coberta per culpa del vent. Tal com ha informat la UE Sant Andreu, es tractaria d’una placa d’uralita que formava part de la coberta general. Cap persona ha resultat ferida, tot i caure sobre el terreny de joc quan els jugadors i col·legiats feien el camí a vestidors.

 

El despreniment s’ha produït instants després que l’àrbitre assenyalés la mitja part del partit que enfrontava al Juvenil F amb el Racing Sarrià. Tal com ha reflectit el col·legiat a l’acta arbitral, a la que ha tingut accés aquest mitjà, la placa de 2×1 metres ha caigut just al costat de la zona de les banquetes.

Com a mesura de precaució, la Guàrdia Urbana ha desallotjat la grada, el terreny de joc i ha tallat la circulació del carrer de Santa Coloma. Segons ha difós en un comunicat oficial el Sant Andreu,  el cap dels Bombers també hauria demanat la suspensió dels partits de la tarda per la previsió de fortes ventades. El Club ha fet cas a les recomanacions del cos de seguretat i els enfrontaments del 1r equip femení i el del filial resten, ara com ara, sense data per disputar-se.

Si bé la coberta ha sigut retirada, encara no s’ha fet cap actuació en la infraestructura de la grada general. La UESA assegura que restarà pendent a les indicacions que es donin des del Districte de Sant Andreu, propietari de l’equipament municipal. De fet, l’entitat esportiva ja ha sol·licitat una reunió d’urgència per abordar la qüestió, “atès que la prioritat absoluta és la seguretat de tothom”, assenyalen. Per últim, el club anuncia que si demà continua el vent, se suspendran totes les activitats programades.

1 Comentari

  1. Diria que no són d’uralita, sinó de plàstic. La uralita és un element prohibit des de fa anys a la construcció, de fet per retirar-lo cal fer tot un procés per part d’empreses especialitzades i portar-lo a uns llocs concrets de recollida.

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt