El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Lidón Muñoz corona un doble rècord de natació

Esports

Lidón Muñoz ha tornat a escriure el seu nom en lletres d’or a la piscina del CN Terrassa. Amb motiu del Campionat d’Espanya Open de Natació Astrapool, la nedadora del CN Sant Andreu s’ha tornat a coronar en els 50 metres lliures amb un temps de 25 segons clavats, xifra que li ha permès guanyar amb solvència a la seva immediata perseguidora.

 

La nedadora ha deixat palès el seu extraordinari estat de forma. Amb aquests 25 segons Muñoz ha fixat un nou rècord en aquest campionat de natació. Si més no, cal recordar que ella mateixa ja va rebaixar el rècord nacional el passat mes de juny, en situar-lo en 24.82. Un èxit estatal que aleshores li va valer per penjar-se el bronze a Roma. Aleshores per davant seu van quedar la vigent campiona olímpica, la danesa PernilleBlume (24.09), i l’holandesa Femke Heemskerk (24.71).

Muñoz també ha sigut l’ànima i empenta de la plusmarca del campionat que les noies del CN Sant Andreu han fet esclatar. Si bé des del 2013 que no es movia el rècord aconseguit per l’equip femení del Sabadell en el 4×200 (8:10.03), aquest cap de setmana el conjunt format per Julia Pujadas, África Zamorano, Marta González i la mateixa Muñoz ha aturat el crono en els 8:07.95. De fet, el segon esglaó del podi ha sigut pel conjunt femení del Sabadell, que s’ha quedat a gairebé 10 segons de les andreuenques.

L’equip femení del CNSA celebra el rècord / RFEN

Pel que fa a les marques de la resta de nedadors del club andreuenc, destacar l’aconseguida per Mario Navea, qui s’ha proclamat campió en els 50 metres braça amb un registre de 28.18, així com l’èxit d’Àlex Ramos: or en els 50 papallona amb 24.18.

Fotografia | RFEN

Tags:

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Esports

Vés a dalt