El diari independent de Sant Andreu de Palomar

accident Torras i bages DGM.jpg

Atropellament a Torras i Bages per culpa dels semàfors

Societat

Aquest divendres a les 12 hores una dona de 62 anys ha sigut atropellada per un motorista al pas per a vianants del passeig de Torras i Bages amb el carrer de Joan Torras. Tal com han explicat els familiars de la víctima a L’Exprés de Sant Andreu, la responsabilitat principal de l’accident podria recaure sobre els semàfors, els quals estaven apagats.

Banner Ajuntament novembre xarxa de bus
 

Les mateixes fonts assenyalen que la dona havia marxat feia pocs minuts de prendre un cafè i es disposava a anar a comprar el pa. En creuar el pas per a vianants hauria demanat permís a un camió per creuar (el qual tampoc tenia en funcionament el seu semàfor). Si més no, que el camió s’hagués aturat per cedir-li el pas no ha sigut suficient, ja que el mateix vehicle ha impedit la visibilitat a la moto que avançava pel carril paral·lel. Finalment, aquesta ha acabat impactant contra la dona.

Segons els familiars, el cop no ha sigut greu, ja que el motorista de mitjana edat avançava a baixa velocitat pel perill que ja percebia. Si més no, la manca de visibilitat sembla haver impedit fer una frenada d’emergència en condicions i no ha pogut acabar d’esquivar a la dona..

Segons els testimonis, al cap de 10 minuts – un quart d’hora s’han presentat fins al punt de l’accident les dotacions de la Guàrdia Urbana i del Servei d’Emergències Mèdiques. Aquests darrers s’han emportat a la víctima fins a l’Hospital de la Vall d’Hebron per fer-li les proves pertinents, tot i que tot apunta que no ha patit ferides greus i que es tracta només d’una contusió, expliquen les mateixes fonts. Per la seva banda, el motorista ha sortit il·lès.

Cal destacar que tant bon punt han arribat els cossos d’emergències, els semàfors han tornat a funcionar.

Fotografia | Les dotacions de la Guàrdia Urbana i el SEM, a la cantonada on s’ha produït l’accident / DGM

Tags:

Director i fundador de L'Exprés de Sant Andreu. Periodista especialitzat en les Humanitats i coordinador de les seccions de Política i Societat. En l'actualitat també exerceix com a periodista a El Periódico de Catalunya, La Veu del Carrer i dissenya la revista Sosi de Ciutat Vella. Anteriorment ha treballat a Barcelona Televisió i coordinava el Sant Andreu de Cap a Peus, entre d'altres.

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

focs piromusical / DGM

Piromusical interruptus

Sense traca. Sense final. Piromusical interruptus. Així ha acabat la Festa Major
Vés a dalt