El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Rosa Maria Sardà

L’andreuenca Rosa Maria Sardà torna la Creu de Sant Jordi

Andreuencs

L’actriu i artista andreuenca Rosa Maria Sardà ha tornat la Creu de Sant Jordi a la Generalitat de Catalunya, tal com ha explicat aquest passat diumenge la directora de cinema Isabel Coixet. Segons ha relatat la cineasta en un article al diari ‘El País’, Sardà hauria tornat la distinció el passat 24 de juliol.

Banner Ajuntament 300x250
 

Tal com hauria argumentat, “donades les circumstàncies” no es considerava mereixedora del premi, el qual cal recordar que es tracta d’una distinció anual que entrega la Generalitat de Catalunya. En el cas de Sardà, aquesta va rebre la Creu de Sant Jordi l’any 1994. Una consideració que ha rebutjat després de posicionar-se políticament contra el procés sobiranista català.

De fet, cal recordar que l’actriu que va créixer entre els carrers de Sant Andreu de Palomar va ser una de les artistes i intel·lectuals que el passat mes de setembre va signar el manifest que portava el nom d”1-O Estafa antidemocràtica‘. En aquest text, els sotasignats feien una crida a no participar en el referèndum d’autodeterminació que havia convocat la Generalitat de Catalunya.

Tags:

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Andreuencs

Vés a dalt