El diari independent de Sant Andreu de Palomar

La UESA ofereix gravar l’escut a qualsevol samarreta de forma gratuïta

Esports

Amb l’objectiu de contagiar la passió per la UE Sant Andreu en el tram final de temporada a totes les famílies de Sant Andreu de Palomar, l’entitat quadribarrada obre aquest dimarts a partir de les 19 hores una botiga al centre comercial Westfield La Maquinista. Un establiment el qual compta amb un tret diferencial: no s’ha obert per vendre marxandatge. Tot al contrari: l’espai oferirà gravar l’escut del club de forma gratuïta a qualsevol samarreta que els aficionats portin de casa seva.

Banner Ajuntament 300x250
 

Sota el nom de ‘Costures Sant Andreu’, el local ubicat a la planta 1 (tot just davant del Carrefour) s’inaugurarà aquest mateix dimarts amb la presència dels membres de la plantilla del Sant Andreu, de l’estructura del club i de convidats i patrocinadors. Segons expliquen, la intenció és mantenir l’espai obert als interessats de dilluns a dissabte, entre les 17 i les 21 hores. Ara bé, prèviament caldrà demanar cita al portal virtual del centre comercial.

L’objectiu de la campanya és qüestionar l’elitització del futbol, la qual ha evolucionat fins al punt d’oferir samarretes per centenars d’euros o posar preus privatius a les entrades de determinats estadis, denuncien. En aquest sentit, des del club expliquen que la iniciativa busca “reivindicar l’essència del futbol“. Un objectiu que, en aquest cas, es plasma a través de la reivindicació de l’escut del conjunt quadribarrat.

Al llarg d’aquestes dues properes setmanes, tothom que ho desitgi podrà personalitzar-se una samarreta pròpia amb l’escut del Sant Andreu, totalment de franc, i convertir-la així en una nova equipació 100% singular.

Fotografia | UE Sant Andreu

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Esports

Vés a dalt