El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Obre les portes la Bricoteca, el taller on transformar-se en un manetes

Contingut patrocinat

Des d’aquest mes de setembre Sant Andreu de Palomar ha passat a comptar entre els seus establiments un de ben especial: la Bricoteca. Un centre ubicat al número 53 del carrer Gran de Sant Andreu des d’on s’ofereixen diferents activitats per aprendre a fer fusteria, bricolatge, restauració i decoració. De fet, per encisar als major nombre d’andreuencs interessats, qualsevol veí pot assistir de forma gratuïta a una primera classe de l’activitat que prefereixi durant aquest primer mes de portes obertes per a adults i infants.

 

Segons els seus responsables, la Bricoteca busca ser “un espai de reunió per a persones creatives“. És a dir, un punt de trobada per als veïns que vulguin aprendre o millorar les seves habilitats en el camp de la fusteria, el bricolatge, la restauració i la decoració de mobles. Unes activitats que no només estan destinades a adults, sinó que també s’adapten als menors d’entre 5 i 12 anys.

Per als adults, la Bricoteca ofereix fins a tres cursos trimestrals diferents. Un primer de fusteria, on aprendre a crear mobles a través de les tècniques tradicionals de la fusteria mitjançant eines elèctriques i manuals. Un segon centrat en el bricolatge, on s’ensenyen els imprescindibles per al manteniment de la llar, com la millora de les instal·lacions, la reparació de mobles, solucionar problemes amb equips de climatització, resoldre humitats, etc. I, en darrer lloc, un tercer curs destinat a la restauració i conservació de mobles.

Per als més petits, el taller de la Bricoteca també acull extraescolars centrades a estimular la seva creativitat de forma segura mitjançant la fusta, l’argila, el paper maixé o el macramé. Tal com emfatitzen des del centre, l’objectiu és que puguin fabricar tot allò que els mentors els hi puguin ensenyar, o bé fer realitat els seus propis invents.

La Bricoteca ofereix extraescolars per als més petits

Per últim, posar de relleu que la Bricoteca pràcticament mai abaixarà la persiana. La raó: per tal de poder-se adaptar als horaris de totes aquelles persones que entre setmana no hi puguin assistir als tallers, l’equip de professionals oferirà un campus durant els períodes de vacances d’estiu, Setmana Santa i Nadal. A més, els centres educatius, les famílies i els grups d’amics que ho demanin també podran celebrar classes i festes d’aniversari a les seves instal·lacions.

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Contingut patrocinat

Vés a dalt