El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Blaumedic amplia la seva oferta d’especialitats

Contingut patrocinat

Tres anys i dos mesos després d’aixecar la persiana, la confiança del veïnat en els serveis de Blaumedic no ha fet més que créixer. Una dinàmica que s’ha traduït en l’aposta de la clínica en oferir noves especialitats des del seu local ubicat al número 31 del carrer de Bartrina (a toca de la plaça de Mossèn Clapés). Més enllà del buc insígnia que representa l’odontologia a Blaumedic, l’equip de professionals s’ha ampliat al llarg dels darrers anys amb especialistes en fisioteràpia, podologia i psicologia.

 

“Des que vam obrir fins avui dia, malgrat els alts i baixos de la pandèmia i ara la guerra, podem assegurar que estem molt contents de com ens ha acollit el veïnat”, assegura la doctora i directora del centre, Raquel López. “Per aquesta raó vam decidir incorporar a la nova cartera de serveis aquestes noves tres especialitats, les quals d’alguna manera o una altra es complementen entre elles”; afegeix.

Tal com relata la doctora López, els usuaris de la clínica poden contractar una àrea específica dels serveis que se’ls ofereix, però més endavant l’usuari sempre és a temps de parlar amb l’especialista d’una altra àrea. L’exemple: “Ens passa sovint que hi ha pacients que volen solucionar el seu problema de bruxisme, un problema que no només se soluciona amb una actuació odontològica, sinó que també es pot tractar amb un fisioterapeuta“, emfatitza.

En aquesta línia, la doctora López es mostra convençuda que, amb el pas del temps, les noves especialitats que ha incorporat Blaumedic no faran més que guanyar pes entre la seva cartera de clients: “Al principi ens va passar que la gent no s’adonava que també els podíem solucionar problemes relacionats amb la fisioteràpia, la podologia o la psicologia fins que entraven al local per un problema dental, però segur que el boca-orella farà que tot Sant Andreu conegui aquestes opcions”.

Blaumedic compta amb serveis d’odontologia, fisioteràpia, podologia i psicologia // DGM

A diferència d’altres establiments, a Blaumedic asseguren que en qualitat de servei mai faran fer una passa enrere. Per aquest motiu, el local, equipat amb l’última tecnologia i amb una ambientació marina que facilita la total desconnexió amb el món exterior, sempre està en permanent transformació. “Fa un temps vam instal·lar unes pantalles que projecten uns escenaris i paisatges que procurem que cada dia siguin diferents“, apunta la doctora i directora del centre. “De fet, tant la decoració com la idea de les pantalles és una de les coses que més han valorat els nostres usuaris des del primer dia, sobretot quan han d’estar-s’hi força estona com en una intervenció odontològica”, afegeix.

Per últim, Raquel López celebra el “gran acolliment que ens ha fet Sant Andreu”. Una rebuda a un nou establiment que, ara com ara, només té com a objectiu oferir el millor servei. Això sí, sempre amb la mirada posada en incrementar l’oferta de serveis: “Volem créixer més, tenim molts bons professionals amb molt potencial“, destaca.

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Contingut patrocinat

Vés a dalt